Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. října 2019 12:46
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Jared Leto je na Jokera od Joaquina Phoenixe naštvaný

Jared Leto je na Jokera od Joaquina Phoenixe naštvaný
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sám Jared ale tušil, že si roli znovu nezahraje.

Nový film od DC s Joaquinem Phoenixem již nyní láme rekordy v tržbách a je pravděpodobné, že bude lámat rekordy i v počtu ocenění.

Ne každý je z filmu tak nadšený, informuje IGN. Podle THR byl Jared Leto smutný, když se dozvěděl, že Warner. Bros bude natáčet samostatný film s Jokerem a zahraje si ho Joaquin Phoenix. Jared si stejnou postavu zahrál ve snímku Suicide Squad.

Jared Leto bol smutný keď zistil, že sa chystá film o Jokerovi, no hrať ho bude Joaquin Phoenix
Jared Leto bol smutný keď zistil, že sa chystá film o Jokerovi, no hrať ho bude Joaquin Phoenix Zdroj: youtube/ Warner bros. puctures

Není těžké pochopit, proč byl Jared smutný nebo lépe řečeno zklamaný. Je jasné, že dva herci mohou hrát ve stejnou dobu jednu postavu, pokud jde o jiné „světy“. Zdá se ale, že DC se snaží od verze Jokera, kterou nám představil Jared, úplně distancovat.

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Jared bude hvězdou ne jednoho, ale dvou filmů, kde se opět dostane do kůže Jokera. Jeden z nich měl být jen o něm, zatímco druhý měl zahrnovat Margot Robbie jako Harley Quinn.

 

Jared Leto bol smutný keď zistil, že sa chystá film o Jokerovi, no hrať ho bude Joaquin Phoenix
Jared Leto bol smutný keď zistil, že sa chystá film o Jokerovi, no hrať ho bude Joaquin Phoenix Zdroj: youtube/ Warner Bros. Pictures

To se ale nestalo a my nevíme, jestli se s Jaredem ještě někdy v roli Jokera setkáme. Namísto toho bude mít Suicide Squad druhou verzi, která se bude jmenovat jednoduše The Suicide Squad. Tentokrát pod režií Jamese Gunna, který zatím nijak nenaznačil, že by chtěl roli Jokera opět svěřit do rukou Jareda.

Obavy Jared vyjádřil už před pár měsíci, když v rozhovoru pro Variety řekl, že si není jist, zda si roli ještě někdy zahraje. „Určitě bych si Jokera zahrál znovu. Vše ale záleží na scénáři a na okolnostech.“

Domů
Sdílet
Diskuse