Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2019 16:51
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Zloděj se při úprku z vykradené benzínky v Praze přerazil o ostnatý drát a vysypal část lupu. Policie po něm pátrá

NEWS
Uložit Uložené

Prchající muž přehlédl ve spěchu drát, přes který přepadl. Na zemi nechal několik krabiček cigaret.

Pracovnice benzínky v Kobylisích neměla v pondělí 7. října zrovna nejšťastnější službu. Přepadl ji totiž muž se zbraní v ruce, který se dožadoval lupu. Naštěstí se spokojil s hotovostí z pokladny a s cigaretami. O incidentu informoval Týdeník Policie.

Doporučeno
Největší loupež na České poště nemá dodnes viníka. Trest za krádež 28,5 milionů korun tehdy odnesli její zaměstnanci Největší loupež na České poště nemá dodnes viníka. Trest za krádež 28,5 milionů korun tehdy odnesli její zaměstnanci 10. října 2019 17:52

Útěk muže doprovázel vtipný moment. Při sprintu z místa činu si totiž ve tmě nevšiml, že je za benzinovou pumpou na ostrůvku natažen ostnatý drát, který odděloval příjezdovou a odjezdovou cestu. 

Ve videu z bezpečnostních kamer je následně vidět, jak zloděj přes něj přepadává.  Plot jej  obral o několik krabiček cigaret. Nejspíš to ale pro něj byla malá cena za to, že se zvládl vymotat a před zákonem utéct

Policie po něm nyní pátrá. „Pachatel byl ve věku okolo 25 – 30 let, štíhlé 180 cm vysoké postavy a při přepadení mluvil plynule česky bez přízvuku a vad řeči. Na obličeji měl masku vrásčitého muže a z pod čepice mu koukaly dlouhé světlé vlasy,"  sdělil policejní mluvčí Jan Daněk. Pokud máte o dotyčném nějaké informace, kontaktujte policii na čísle 158.

Domů
Sdílet
Diskuse