Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
22. října 2019 10:15
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Jak jinak než na Elegancko. Yzomandias na polském panství oslavuje eleganci ve slovanském stylu

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Koukni na česko-polskou spolupráci raperů, kteří tu už nejspíš budou na pořád.

Jedna z nejvýraznějších tváří labelu Milion+ zásobuje své fanoušky dalším materiálem k poslechu. Nejnovější sloka putovala až za severovýchodní hranici do Polska k opoczenskému Żabsonovi, se kterým se sešel v bílém venkovském panství s komorníky a kumpány.

Doporučeno
Nik Tendo ji k sobě nepustí, dokud nemá Legit Check. Společně s Yzomandiasem dissují holky, které slyší jen na peníze Nik Tendo ji k sobě nepustí, dokud nemá Legit Check. Společně s Yzomandiasem dissují holky, které slyší jen na peníze 1. října 2019 9:50

Interpreti si ve videoklipu nedopřávají šampaňské. Żabson si dává čaj se zdviženým malíčkem nahoru, Yzomandias zase panákouje. Oba následně rapují na krásném anglickém trávníku mezi husami. Proč? Podle Żabsona proto, jelikož se má jednat o eleganci Polska, Čech a Slovenska, ne o eleganci z Francie.

Polský interpret tímto avizuje vydání nového LP INTERNAZIOMAL, ve kterém se „otvírá celému světu". Pátý track, takzvaně na Elegancko, patří právě zástupci z České republiky. Respektive zástupcům, jelikož se na beatu objevil Decky. Album by mělo čítat 16 stop, ve kterých se prý představí hosté z celého světa.

Domů
Sdílet
Diskuse