Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2019 17:18
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Nahý muž se koupal v kašně v centru Prahy. Musel zaplatit pokutu 10 tisíc korun

NEWS
Uložit Uložené

Muž se svlékl v centru Prahy a rozhodl se ovlažit v kašně.

Pražská městská policie přijde do kontaktu s různými příběhy. Ve čtvrtek řešila případ muže, který se v parku na Karlově náměstí svlékl do naha a rozhodl se ovlažit se v tamní kašně, kterou si zřejmě spletl s bazénem či aquaparkem. Po kašně pobíhal, rochňal se a z vodotrysku si dokonce udělal sedátko. 

Ze záběrů městských kamer je patrné, že si radovánek užíval nějakou dobu, než na místo  přijela městská policie, aby tyto chvíle 24letého muže zastavila. Ten však hlídku provokoval a vylézt nechtěl, i když ho k tomu strážníci nabádali. Čekal, jestli si pro něj hlídka přijde.

Doporučeno
Muž v Brně ukradl 3 miliony oknem. „Když vidím otevřené okno, musím dovnitř,“ hájil se Muž v Brně ukradl 3 miliony oknem. „Když vidím otevřené okno, musím dovnitř,“ hájil se 22. října 2019 13:21

Nepřišla. Z kašny vylezl až na základě žádosti jeho přítelkyně, která na něj křičela, že by se měl stydět. Podzimní veřejné koupání ho však vyšlo pěkně draho. Od policejní hlídky dostal nejvyšší možnou pokutu. Vyšla ho na rovných deset tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse