Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. června 2019 16:43
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Na Netflixu už najdeš první filmy a seriály s českým dabingem

Na Netflixu už najdeš první filmy a seriály s českým dabingem
Zdroj: Unsplash
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Služba konečně přichází s nabídkou dabovaných filmů a seriálů.

Populární streamovací služba Netflix nabízející množství seriálů a filmů přichází s významnou novinkou. Kromě titulků totiž začíná poskytovat už i český dabing. O této změně informuje i neoficiální stránka česko-slovenského Netflixu na svém Facebooku.

Online videopůjčovna tak reaguje na množství ohlasů ze strany uživatelů ohledně nedostatku domácí podpory. Pravděpodobně si tímto krokem chce získat další předplatitele.

První adaptace v českém jazyce už momentálně najdeš v široké nabídce služby. Nachází se tam například film Emoji ve filmu nebo seriály jako Trinkets či Lego Jurský Svět: Utajená expozice.

Zároveň jsou s českým audiem dostupné i tituly Baby Boss, Pokémon, Pokémon film, Ninjago – Nindžova cesta, Šmoulové: Zapomenutá vesnice, Death Note, Barbie: Dolphin Magic, Knock Down The House nebo Ultraviolet. Služba v rámci domácí lokalizace také adaptuje české titulky do jednotlivých snímků, v nabídce je jich již více než 700.

Online filmová půjčovna se tímto krokem snaží předběhnout svého úhlavního konkurenta HBO GO, který je však na rozdíl od Netflixu do češtiny lokalizovaný kompletně a v nabídce má velké množství titulů s dabingem již nějakou dobu.

Domů
Sdílet
Diskuse