Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2017 13:27
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

David Lynch mysteriózním teaserem k Twin Peaks láká na tajemnou atmosféru a staré známé tváře

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vypadá to, že až do premiéry budeme mít jen minimální informace o ději chystané minisérie.

Televizní síť Showtime a režisér David Lynch nám toho ohledně děje blížící se minisérie Twin Peaks očividně moc prozrazovat nechtějí. Pokud jste viděli minulý teaser, víte o čem mluvím. Ten nám přiblížil staronové postavy z více než 25 let starého seriálu, který se po takové době dočká nové série. Nový teaser, který najdete pod článkem je na tom podobně jako ten poslední. Představuje nám v krátkých sekvencích staré i nové postavy a jediným rozdílem je, že tentokrát v ukázkách zazní rovnou tři věty. A to je právě cílem ukázek, aby se divák nedozvěděl vůbec nic, ale byl vtažen do atmosféry, která někoho může uchopit v silné nostalgii.

My si rozhodně Twin Peaks nenecháme ujít a to, že nás tvůrci udržují v mysteriózní nevědomosti hodnotíme kladně. V nových ukázkách můžete vidět zástupce Andyho Brennana (Harry Goaz), Lucy Moran (Kimmy Robertson), Shelly Johnson (Mädchen Amick), zvláštního zástupce FBI Alberta Rosenfielda (Miguel Ferrer), ředitele úřadu FBI Gordona Colea (David Lynch) a samozřejmě zvláštního agenta FBI Dalea Coopera (Kyle MacLachlan). Premiéra první dvouhodinovky je stanovena na 21. května (máj) a my doufáme, že nová série bude alespoň z poloviny tak dobrá jako ty staré. 

Domů
Sdílet
Diskuse