Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2019 10:36
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Alza hlásí rekord. Za týden před Vánoci má obrat 1,5 miliardy korun

NEWS
Uložit Uložené

Nejvíce šly na dračku mobily, notebooky a domácí spotřebiče.

Internetový e-shop Alza přepsal rekord. Během předvánočního týdne zaznamenal obrat 1,44 miliardy korun za 2,2 miliony prodaných kusů zboží. Krom týdenního rekordu v rámci e-commerce se jim podařil i denní rekordní obrat ve výši 263 000 000 Kč. Uvádí to ve své tiskové zprávě.

„Jsme z rekordního týdne nadšeni. Věříme, že je to výsledek naší snahy udělat vánoční nákupy na Alze maximálně rychlé a pohodlné. Tomu jsme přizpůsobili celý chod firmy. Výrazně jsme zvýšili množství produktů skladem přímo na pobočkách, zrychlili samotný výdej a zákazníkům rozléváme pro zpříjemnění návštěvy svařák, punč a nabízíme zdarma občerstvení,“ řekl marketingový ředitel Alzy Jan Sadílek. 

Doporučeno
Elektronika jako dárek pod vánočním stromkem? Tyto kousky určitě zabodují a neskončí odložené na poličce Elektronika jako dárek pod vánočním stromkem? Tyto kousky určitě zabodují a neskončí odložené na poličce 2. prosince 2019 15:16

Nejvíce se prodávaly už tradičně mobily, notebooky a domácí spotřebiče. Alza uvádí, že letos byly trendem i fitness náramky a bezdrátová sluchátka. Internetový prodejce ale nehlásí jen úspěchy. Připomeňme, že letos na jaře slovenská Rada pre reklamu uvedla, že prodejce zavádí svým sloganem a využívá klamavé reklamy, čímž spotřebitele uvádí v omyl. 

Alza dříve čelila kritice i kvůli údajnému umělému navyšování cen. Sama se mu ale nově rozhodla čelit. 

Domů
Sdílet
Diskuse