Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2019 10:06
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Jak se nejlépe dostat k hrobu Karla Gotta? Vdova Ivana Gottová zveřejnila mapku

OSOBNOSTI KAREL GOTT
Uložit Uložené

Fanoušci se díky mapce mohou podívat, jak se dostat k hrobu zesnulého umělce.

Ivana Gottová, vdova po zesnulém Karlu Gottovi, dnes ráno oznámila. že místo posledního odpočinku zpěváka už je dokončeno. Informovala o tom na oficiální stránkách Karla Gotta, kde fanoušci mohou zároveň najít mapku, která jim ukáže, jak se k hrobu nejlépe dostat.

„Ještě jednou děkuji vám všem, kteří jste naší rodině vyjadřovali a stále vyjadřujete slova podpory a útěchy. Děkuji za všechny emaily, zprávy, dopisy, kondolenční knihy, andílky i dárky. Velmi si vašich laskavých slov vážím, jsou pohlazením pro naše bolavá srdce,“ napsala Gottová.

Doporučeno
Vzpomínka na mistra. Karel Gott a jeho největší hity Vzpomínka na mistra. Karel Gott a jeho největší hity 2. října 2019 12:43

Karel Gott zemřel letos 1. října, dožil se 80 let. Jeho hrob se nachází na hřbitově na pražských Malvazinkách. Mapku si můžeš stáhnout na tomto odkaze

„Přeji vám krásné a klidné Vánoce v kruhu svých nejmilovanějších. Zdraví a láska bližních je největší dar a štěstí. Ať se vám obojího dostane požehnaně,“ dodává vdova.

Domů
Sdílet
Diskuse