Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2020 11:24
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Adele velmi viditelně zhubla, fanoušci se o ni bojí. Prý nevypadá zdravě

HUDBA
Uložit Uložené

Populární britská zpěvačka si právě užívá dovolenou s dvojicí kamarádů – Harrym Stylesem a Jamesem Cordenem. Fanoušky však nejvíce znepokojily fotky, na kterých vypadá velmi hubeně.

Na veřejnost se dostaly fotografie z dovolené, které zaznamenávají zpěvačku Adele, jak si užívá dovolenou po boku zpěváka Harryho Stylese a Jamese Cordena.

Fanoušci si sice nejprve logicky řekli, že bychom se mohli dočkat hudební spolupráce, velmi rychle však na umění zapomněli a vrhli se na komentování vzhledu britské hvězdy, která viditelně zhubla. Na Twitteru se rozběhla diskuse o tom, zda je vlastně Adele zdravotně v pořádku.

Doporučeno
REFRESHER+ s 50% novoroční slevou REFRESHER+ s 50% novoroční slevou 1. ledna 2020 5:43

Adele začala hubnout již krátce po rozvodu se svým exmanželem Simonem Köneckim, nyní však jde o velmi radikální změnu, která, očividně, všechny překvapila. Samozřejmě, každý by se měl ke svému tělu chovat tak, aby se cítil spokojeně a nikomu nepřísluší komentování jiných, v tomto případě však followeři Adele mají spíše obavy o její zdraví.

Ona sama se k situaci zatím nevyjádřila. Už delší dobu nekomentovala nejen to, co se děje v jejím životě, ale ani v hudební sféře. Ovšem s ohledem na to, že od jejího zatím posledního projektu uběhlo přibližně 5 let, očekáváme, že právě příštích 12 měsíců bude patřit i jí.

Domů
Sdílet
Diskuse