Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2020 9:13
Čas čtení 0:26
Jakub Paulík

Conor McGregor se vrací do oktagonu. Na Instagramu ukázal svou vypracovanou postavu a připravenost na zápas

SPORT
Uložit Uložené

Komu z dvojice držíš palce?

Kontroverzní šampion Conor McGregor se 18. ledna postaví v oktagonu proti Donaldu „Cowboy“ Cerronemu. Jak informuje portál BJPenn, na Instagramu se již v krátkosti před utkáním stihl pochlubit se svou fyzickou kondicí.

McGregora jsme mohli naposledy vidět zápasit v roce 2018, kdy se postavil proti Khabibu Nurmagomedovi. Po tomto souboji internet zaplnily jejich vzájemné narážky na sociálních sítích. Khabib se například Conorovi vysmíval, že po ukončení kariéry v MMA si zvolil kariéru na Twitteru, přičemž ho nazval „Twitter Warriorem“.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

McGregor sice nezápasí od roku 2018, ale ani Cowboyova poslední bilance není úplně nejlepší. V posledních dvou zápasech ze dne 8. června 2019 a 14. září téhož roku zaznamenal dvojitou prohru. Kterému z nich se podle tebe podaří uspět?

Doporučeno
Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) 17. prosince 2019 22:50
Domů
Sdílet
Diskuse