Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2020 20:23
Čas čtení 0:45
Dominik Vetrák

Režisér Ex Machina a Annihilation ti chce zamotat hlavu v novém seriálu. Devs v traileru slibuje úžasný zážitek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Alex Garland odhaluje svůj nejnovější projekt.

Stanice FX nás najednou potěšila několika zprávami. American Horror Story dostane další 3 série, Fargo se vrátí na obrazovky už v dubnu, no a ukázali i první trailer pro Devs, originální mindfuckový seriál od Alexe Garlanda (Annihilation a Ex Machina). Devs kombinuje žánry dramatu, thrilleru a sci-fi. Jak můžeš vidět v traileru, čeká nás spleť záhad, mysteriózních postav a událostí a snad i vizuální orgie, které od Garlanda bereme jako samozřejmost.

Hlavní postavou se v Devs stane počítačová expertka Lily (Sonoya Mizuno) vyšetřující společnost Amaya. Postupně zjišťuje, že by tato společnost měla stát za zmizením jejího partnera. Kromě režie zmíněných filmů se Garland postaral ze scenáristického hlediska o akční sci-fi Dredd, drama Never Let Me Go, sci-fi Sunshine či thriller 28 Days Later. Tvůrci tedy věříme i při jeho seriálovém debutu.

Z herců se představí Sonoya Mizuno (Crazy Rich Asians), Nick Offerman (Fargo), Jin Ha (Jesus Christ Superstar Live), Zach Grenier (The Good Wife), Stephen McKinley Henderson (Ladybird), Cailee Spaeny (Bad Times at the El Royale) či Alison Pill (American Horror Story: Cult). Premiéra na FX (a následující den na Hulu) bude 5. března 2020. Jde o minisérii složenou z osmi epizod.

Domů
Sdílet
Diskuse