Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. ledna 2020 10:24
Čas čtení 0:56
Antonín Havlík

Dorian: Na začátku jsem hodně peněz prochlastal (Rozhovor)

HUDBA ČESKÝ RAP RAP
Uložit Uložené

Podívej se na rozhovor s Dorianem. O drogách, nové desce i oblečení.

Dorian je mladá tvář z labelu Blakwood a my jsme se rozhodli ho vyzpovídat, což si vzal na paškál náš moderátor Matěj. Raper v něm vzpomínal nejen na to, jak vznikalo jeho umělecké jméno, ale také album Flip. „Jsem rád, že jsem to udělal, tak jak jsem to udělal, ale když si to teď poslechnu, tak slyším, že je to nehotový. Takový tracky nastrkaný na jedno místo, není to moc album, spíš mixtape... ale asi to tak mělo bejt,“ myslí si.

Ve tvorbě si zvykl už na nic netlačit, ale spíš tomu dávat volný průběh. „Nepíšu to s nějakou message, každý si z toho vezme to svoje. Jsou tam i tracky, které nejsou pro patnáctileté lidi, řeším tam věci, které jsou spíš pro starší publikum,“  říká DorianV rozhovoru pro REFRESHER se dále rozmluvil i o penězích. Výdělky ze streamů mu chodí prý jednou za čtvrt roku.

Doporučeno
Do hry přišly peníze, pár lidem z toho je*lo. Čím víc se vzdaluješ od scény, tím hůř pro interpreta, říká DJ Wich Do hry přišly peníze, pár lidem z toho je*lo. Čím víc se vzdaluješ od scény, tím hůř pro interpreta, říká DJ Wich 18. prosince 2019 15:00

„Jsou slabší a lepší měsíce. Ale nevím, kde to je všechno. Na začátku jsem toho hodně prochlastal,“ vzpomíná. Zároveň musí platit i tým lidí, kteří mu pomáhají. Rozmluvil se také o rapu a českých labelech. „Málo se lidi mezi sebou propojují, přijde mi to jako zbytečnost. Každý si hrabe na svůj píseček,“ myslí si. 

Jak hodnotí spolupráci s DJ Wichem, jaké modely bot má a co si myslí o svém životním stylu – i to se dozvíš v našem videorozhovoru.

Domů
Sdílet
Diskuse