Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2020 10:40
Čas čtení 0:25
Ondřej Jarůšek

Kartářka Jolanda má dnes pohřeb. Bude se konat v Děčíně

NEWS
Uložit Uložené

Dnes ve 14 hodin proběhne pohřeb zesnulé věštkyně Jolandy.

Před několika dny obletěla česká média smutná zpráva. Zemřela věštkyně Jolanda, vlastním jménem Věra Nemethová, která se proslavila zejména díky svému výkladu z karet na televizní stanici Barrandov. A právě dnes 23. ledna proběhne její pohřeb.

Rodina a blízcí se se zesnulou naposledy rozloučí ve 14 hodin ve smuteční obřadní síni v Děčíně – Folknářích. Její ostatky budou uloženy do rodinného hrobu.

Doporučeno
Velký špatný. Zemřela legendární věštkyně Jolanda Velký špatný. Zemřela legendární věštkyně Jolanda 18. ledna 2020 19:44

Věštkyně Jolanda zemřela v pátek 17. ledna, o jejím věku však panovaly nejasnosti. Podle stránky na Wikipedii se narodila 25. února 1951, což by znamenalo, že zemřela v nedožitých 69 letech, podobně rozšířená ovšem byla také informace, že by letos oslavila 70 let. Nicméně až parte nyní potvrdilo, že ve skutečnosti jí bylo 55 let.

Domů
Sdílet
Diskuse