Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. února 2020 13:26
Čas čtení 0:31
Vojtěch Vanda

Muž při rvačce v Praze pobodal svého soka, z místa utekl

NEWS
Uložit Uložené

Nebezpečný muž už je naštěstí v rukou policie.

Policisté dostali hlášení o potyčce dvou mužů na zastávce městské hromadné dopravy. Asi kolem půl osmé se měli do sebe pustit na zastávce Holešovické nádraží v Praze 7. Jeden z nich zůstal následně ležet, zakrvácený s bodným poraněním, na zemi. Útočník následně utekl do metra, odkud soupravou odjel směr Zličín. O incidentu informovala Policie ČR

Doporučeno
Strojvedoucí metra: Zajímavých faktů o metru je dost, ale vědět je nemůžete. Graffiti mi připomíná zápis z EKG (Rozhovor) Strojvedoucí metra: Zajímavých faktů o metru je dost, ale vědět je nemůžete. Graffiti mi připomíná zápis z EKG (Rozhovor) 6. února 2020 7:00

Muži zákona se hned po incidentu jali pachatele hledat. Prosili také veřejnost, aby jim pomohla nebezpečného muže dopadnout. „Hledanému je asi 30 až 35 let. Na sobě měl zelenou bundu a světlé kalhoty. V ruce měl modrou tašku," popsala pachatele mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Muž při rvačce v Praze pobodal svého soka, z místa utekl
Zdroj: Policie ČR

Díky rychlé spolupráci občanů Prahy a práci pražských kriminalistů se povedlo muže zajistit„Útočník byl krátce před dvanáctou hodinou vypátrán kriminalisty prvního policejního obvodu v pražských Řepích. Děkujeme všem za spolupráci při pátrání," doplnila Siřišťová. 

Domů
Sdílet
Diskuse