Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. února 2020 11:39
Čas čtení 0:33
Vojtěch Vanda

Celostátně hledanou ženu našla v Brně hlídka proto, že kouřila, kde neměla. Nepomohl jí ani neprůstřelný argument

NEWS BRNO ČESKO
Uložit Uložené

Zvláštní přístup ke svobodě měla hledaná žena, když před policisty kouřila na zakázaném místě.

Městští policisté se nestačili divit, když hlídkovali v ulicích města. Včera se jim totiž povedlo konfrontovat ženu, která si vychutnávala cigaretu tam, kde neměla. Rutinní záležitost se však proměnila v (pro ženu dost velkou) polízanici, jakmile muži zákona zjistili, že se jedná o celostátně hledanou osobu

Doporučeno
Michajlov je venku z vězení. S 1312 Records rovnou ohlásili jarní tour Michajlov je venku z vězení. S 1312 Records rovnou ohlásili jarní tour 4. února 2020 17:39

„Kdybych byla hledaná, nejsem přece na svobodě,“ argumentovala podle tiskové zprávy tázaná žena v momentě, kdy ji legitimizovali strážníci Městské policie Brno. Čtyřicetiletá kuřačka na sebe upozornila, když kouřila cigaretu na nástupním ostrůvku, přestože to zákon vysloveně zakazuje. 

„Zatímco přestupkové jednání hlídka městské policie vyřešila pokutou, po ověření osobních údajů do Nádražní ulice zamířili také republikoví policisté a celostátně hledanou ženu si převzali," okomentoval události pondělního dopoledne mluvčí městské policie Pavel Šoba. Žena tak svou nevinu nejenže neprokázala, ale nejspíš bude mít mnohem větší problémy, než napomenutí za kouření na zakázaném místě.

Domů
Sdílet
Diskuse