Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2020 13:44
Čas čtení 1:11
Vojtěch Vanda

Fotbalista kousl svého oponenta při hádce do penisu, dostal stopku na pět let. Postižený nemůže hrát půl roku

SPORT FRANCIE
Uložit Uložené

S takovým případem se ve Francii ještě nesetkali.

Disciplinární fotbalová komise musela řešit incident, který nemá obdoby. Udál se po zápase francouzské amatérské ligy mezi týmy S.C. Treville a AS Soetrich na východě Francie. Na parkovišti se dostali do roztržky dva muži, každý z jednoho týmu. Přišel je uklidňovat jeden z domácích, načež jej během hádky kousl hráč soupeře do intimních partií. Incident si podle LadBible vyžádal 10 stehů.

Doporučeno
Slovák zbil rozhodčího za to, že dostal červenou. Na vesnickém fotbale nechyběly údery do hlavy či plivance Slovák zbil rozhodčího za to, že dostal červenou. Na vesnickém fotbale nechyběly údery do hlavy či plivance 21. října 2019 11:34

Zápas mezi S.C. Terville a AS Soetrich se odehrál už 17. listopadu, k rozuzlení případu se však disciplinární komise dobrala až nyní. Po zápase páté francouzské ligy východní skupiny  Moselle divize B v Terville se na parkovišti dostali do konfliktu dva hráči„Vznikl mezi nimi konflikt, následně se to vyeskalovalo a věci se zvrtly,“ zmínil pro lokální noviny, podle LadBible, Emmanuel Saling z mosellanského fotbalového okrsku.

Domů
Sdílet
Diskuse