Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2020 19:04
Čas čtení 0:46
Vojtěch Vanda

„Na planetě je moc aut,“ sdělila policii opilá žena z Brněnska. Jedno zapálila a na druhé hodila mrtvou kočku

NEWS BRNO ČESKO
Uložit Uložené

Žena posilněná chemickou substancí bojovala proti automobilům svérázným způsobem.

Osmačtyřicetiletá žena z Modřic u Brna dostala po požití alkoholu nápad, jakým způsobem snížit počet aut, která jezdí po planetě. V deliriu se dostala z blízké zahrádkářské kolonie k autosalonu, před nímž stály nové vozy. Ženě se podařilo jedno z nich zapálit, druhému napěchovat výfuk větvemi a třetímu hodit na čelní sklo mrtvou kočku. Zprávu o incidentech přinesla Policie ČR.

Doporučeno
Marihuana mi spustila záchvaty úzkostí. Stavy se nelepšily a já začal zneužívat prášky, říká 19letý Marek (Rozhovor) Marihuana mi spustila záchvaty úzkostí. Stavy se nelepšily a já začal zneužívat prášky, říká 19letý Marek (Rozhovor) 19. února 2020 16:15

K požáru nového osobního automobilu přispěchala hlídka státní policie v noci ze středy na čtvrtek. Muži zákona byli svědky požáru nového osobního automobilu zaparkovaného před autosalonem. Po uhašení požáru vypátrali opilou ženu, která se k němu přiznala. Prý tak bojovala proti vysokému počtu aut na silnicích.

Domů
Sdílet
Diskuse