Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. února 2020 8:02
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Lízal Tyson Fury krev Deontaye Wildera? Podívej se na kontroverzní okamžik ze zápasu

SPORT
Uložit Uložené

Tyson Fury natlačil zkrvaveného soupeře na provazy a vyplazoval jazyk.

Fanoušci boxu po celém světě se v noci na dnešek dočkali vskutku neskutečného zápasu. Řeč není samozřejmě o ničem jiném než o odvetě Deontay Wilder vs. Tyson Fury, ve které druhý z jmenovaných nedal do té doby neporaženému šampionovi šanci a svým tlakem jej přímo převálcoval. Rozhodčí duel na pokyn Wilderova rohu nakonec v 7. kole ukončil.

Tyson Fury však kromě naprosto dominantního výkonu dokázal diváky bavit i svým proslulým provokováním. Když se mu totiž podařilo ke konci 6. kola natlačit Wildera na provazy, přistoupil k němu a jazykem začal imitovat lízání soupeřovy krve.

Doporučeno
Tyson Fury poráží v boxerském megazápase Deontaye Wildera a stává se novým šampionem organizace WBC Tyson Fury poráží v boxerském megazápase Deontaye Wildera a stává se novým šampionem organizace WBC 23. února 2020 6:43

Ze záběrů není zcela jasné, zda Wilderovu krev skutečně olízl, anebo to jen předstíral pro pobavení publika. Tato momentka ovšem tak jako tak okamžitě začala kolovat po sociálních sítích a zřejmě ještě nějakou dobu bude.

Tyson Fury po zápase oznámil, že král se vrátil a jeho výkon to jednoznačně dokázal. Wilderovi nedal prakticky žádnou šanci, stal se novým držitelem opasku pro světového šampiona organizace WBC a přes rameno si přehodil i pás magazínu Ring. 

Domů
Sdílet
Diskuse