Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. února 2020 14:43
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

Předseda představenstva SK Slavie Praha Jaroslav Tvrdík je v domácí karanténě

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Další test jej čeká za necelé dva týdny.

Předseda představenstva fotbalového klubu SK Slavie Praha Jaroslav Tvrdík se momentálně nachází v domácí karanténě. Informoval o tom před pár hodinami na svém twitterovém účtu.

Jaroslav Tvrdík se před nedávnem vrátil z cesty do Číny, kam jakožto prezident Smíšené česko-čínské komory vzájemné spolupráce doprovázel prezidentského kancléře Vratislava Mynáře a poradce Martina Nejedlého.

Doporučeno
Když je koronavirus kapkou v moři. Představujeme deset obrovských pandemií historie Když je koronavirus kapkou v moři. Představujeme deset obrovských pandemií historie 29. února 2020 11:36

Mluvčí prezidenta republiky Jiří Ovčáček po jejich návratu informoval, že všichni absolvovali testy na koronavirus v Ústřední vojenské nemocnici a u všech byly výsledky negativní.

Z důvodu preventivní ochrany populace je však Jaroslav Tvrdík dočasně v domácí karanténě a další test na nákazu novým druhem koronaviru Covid-19 podstoupí 12. března. Ten by už měl definitivně potvrdit, že se virem nenakazil.

Domů
Sdílet
Diskuse