Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
1. března 2020 9:13
Čas čtení 0:34
Vl Mi

Ti, co si myslí, že je Ronaldo lepší než Messi, neví nic o fotbale. Drsná slova vyslovila fotbalová legenda

SPORT
Uložit Uložené

Van Basten si servítky nebere.

Kdo je lepší? Messi, nebo Ronaldo? Nekonečná hádka, která pravděpodobně neskončí ani poté, co oba odejdou do důchodu. Někteří preferují talent argentinského útočníka, jiným je zase sympatičtější herní styl Portugalce Cristiana Ronalda.

O slovo se přihlásila i legenda světového a nizozemského fotbalu Marco van Basten. Hrával například za AC Milano či Ajax Amsterdam, za svou bohatou kariéru vstřelil 276 branek.

Doporučeno
Cristiano Ronaldo se rozplakal, když mu ukázali video jeho otce rok před tím, než zemřel na následky alkoholismu Cristiano Ronaldo se rozplakal, když mu ukázali video jeho otce rok před tím, než zemřel na následky alkoholismu 16. září 2019 11:47

Mnozí ho považují za nejlepšího útočníka všech dob, třikrát získal Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu Evropy. V současnosti je trenér.

Nedávno se vyjádřil, že ten, kdo považuje Ronalda za lepšího než Messiho, nerozumí fotbalu. „Cristiano Ronaldo je vynikající hráč, ale ti, kteří tvrdí, že je lepší než Messi, nevědí nic o fotbale,“ řekl bývalý fotbalista pro Corriere della Sera, informaci přebral Besoccer.

Podle něj se hráči jako Messi objevují jednou za 50 či 100 let. „Jako dítě spadl do hrnce s fotbalovou genialitou,“ dodal.

Tí, čo si myslia, že je Ronaldo lepší ako Messi, nevedia nič o futbale. Drsné slová vyslovila futbalová legenda
Zdroj: TASR/AP Photo/Alvaro Barrientos
Domů
Sdílet
Diskuse