Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2020 18:33
Čas čtení 1:00
Vojtěch Vanda

Koronaviru se snaží využít i lupiči, zloděj v Liberci kradl v roušce

NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Kriminalisté po vychytralém lapkovi pátrají.

Krizové situace kolem koronaviru se podle všeho snaží využít i lidé operující mimo zákon. Jeden z nich byl vynalézavý natolik, aby v pondělí 10. února vyloupil prodejnu potravin v Liberci maskovaný v chirurgické roušce. Kriminalisté po něm pátrají. Informaci přinesla Policie ČR.

Doporučeno
Šestnáct týmů, jeden vítěz! Který Čech nebo Slovák se stane vítězem KHL? Šestnáct týmů, jeden vítěz! Který Čech nebo Slovák se stane vítězem KHL? 6. března 2020 10:40

Incident se stal v sedm hodin večer. Muž si vybral prodejnu potravin v ulici Za Humny, naštěstí nikoho nezranil„Těsně před zavírací dobou ryzí češtinou přikázal obsluze vydat mu všechny peníze s pohrůžkou fyzické likvidace. Svou direktivní žádost obsluze umocnil namířeným dlouhým kuchyňským nožem. Obsluha prodejny pod pohrůžkou násilí a v obavě o svůj život muži vydala hotovost, po čemž násilník z prodejny okamžitě ve spěchu odešel,“ popsal násilný akt mluvčí policie Vojtěch Robovský.

Domů
Sdílet
Diskuse