Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2020 12:19
Čas čtení 0:54
Vojtěch Vanda

Pražský raper The-O míří s novým EP INFINITY OF MIND do Ameriky. Koukni na duhový cover a tracklist

HUDBA ČESKO RAP
Uložit Uložené

I Češi mají svého duhového rapera.

Mít sny a jít si za nimi. To je to, co motivuje pražského rezidenta The-O k tomu, aby na sobě pracoval, a jednou se opravdu dotkl výšin. Kdo ví, třeba se mu to povede s novým EP INFINITY OF MIND. Projektem, který je nahraný komplet v angličtině. S námi se můžeš kouknout na jeho cover a playlist.

Doporučeno
17letý raper The-O věří na víly a vydává nové video. Je na dekadentní party, která se z černobílé mění na barevnou 17letý raper The-O věří na víly a vydává nové video. Je na dekadentní party, která se z černobílé mění na barevnou 18. září 2019 9:58

Pražský The-O, který už má za sebou projekt Obři a Víly, se rozhodl s EP INFINITY OF MIND posunout více do světa. Najdeš na něm 5 zbrusu nových stop, jež vychází 1. května. Každá z nich je napsána a vyprodukována raperem. O celkovou postprodukci se postaral Dobrin Mitchev.

Domů
Sdílet
Diskuse