Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2020 17:49
Čas čtení 0:23
Ondřej Jarůšek

V Česku dnes zemřeli další 4 lidé s koronavirem

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministerstvo zdravotnictví zveřejnilo aktuální údaje o koronaviru.

Od dnešního rána zemřeli v České republice další 4 lidé s onemocněním covid-19. Celkový počet obětí se tak vyšplhal na 262. Dalších 295 lidí je hospitalizováno. Zároveň však došlo k výraznému nárůstu počtu vyléčených pacientů, kterých je v tuto chvíli přesně 4 202. Informovalo o tom ministerstvo zdravotnictví na svých internetových stránkách.

Doporučeno
Nic mi není, mám jen depresi Nic mi není, mám jen depresi 2. května 2020 12:30

Nový typ koronaviru SARS-CoV-2 je v současné době potvrzen u 3 469 pacientů, od začátku pandemie u nás bylo potvrzeno celkem 7 933 případů nákazy. Dobrou zprávou je, že aktuální počet nakažených v poslední době kontinuálně klesá. Provedeno u nás bylo již skoro 280 tisíc laboratorních testů, v úterý jich bylo provedeno dosud nejvíce (9 416) v rámci jednoho dne.

Doporučeno
Crack, pervitin a rap. Netradiční a surové drogové příběhy světových i českých raperů Crack, pervitin a rap. Netradiční a surové drogové příběhy světových i českých raperů 1. května 2020 9:06
Domů
Sdílet
Diskuse