Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2020 17:28
Čas čtení 0:44
Vojtěch Vanda

Řidič z Prostějovska zkoušel sílu svého BMW na D1, kolem hlídky projel rychlostí 221 km/h. Ukrýt se chtěl v poli

NEWS
Uložit Uložené

Policejní hlídce nicméně neujel.

Riskantní jízda po D1 se nemusela vyplatit pětatřicetiletému řidiči bílého BMW z Prostějovska. Na dálnici ve směru na Olomouc popustil uzdu své testovací jízdě, a na 220 kilometru hlavního tahu prosvištěl kolem hlídky dopravní policie rychlostí 221 kilometrů za hodinu.  Když si hlídky všiml, snažil se jí zmizet v poli.

Doporučeno
Konopí rozhodně nevyléčí všechno, říká výzkumník Pavel Kubů. Má ale obrovský dosud nevybádaný potenciál Konopí rozhodně nevyléčí všechno, říká výzkumník Pavel Kubů. Má ale obrovský dosud nevybádaný potenciál 10. června 2020 15:45

Policisté se nestačili divit, když se obvyklou rychlostí pohybovali po dálnici D1. Kolem jejich auta se mihlo bílé BMW rychlostí 221 kilometrů za hodinu. Hlídka se proto za hazardérem okamžitě vydala. Avšak čím více se policisté přibližovali, tím jasnější byl řidičův úmysl mužům zákona uprchnout.

Domů
Sdílet
Diskuse