Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2020 8:09
Čas čtení 0:41
Ondřej Jarůšek

Co jsou tiší zabijáci vztahů? Fanoušci nám poslali rekordní množství příběhů

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Užij si bonusovou epizodu podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Vztahy jsou věc svízelná a ošemetná, a to ať už ty partnerské, přátelské nebo rodinné. Naštěstí proto je tu ale náš pravidelný podcast Love is on the air, v němž naše ústřední dvojice doktorka Nikita a docent Zach vztahy dopodrobna rozebírá a řeší vše, co k nim patří. 

V úterní epizodě zaměřené na tiché zabijáky vztahů se naši moderátoři podělili o vlastní příhody, zkušenosti a přihodili několik cenných rad. A jak už tomu bývá zvykem, dnes přišla opět řada na naše posluchače a jejich osobní příběhy

Doporučeno
Sexuální obtěžování a rasismus v jednom. Češka s asijskými kořeny zažila v baru nepříjemný incident Sexuální obtěžování a rasismus v jednom. Češka s asijskými kořeny zažila v baru nepříjemný incident 18. června 2020 21:00

 

Každý týden ze zaslaných zpráv k danému tématu vybereme ty nejzajímavější příhody, kterým věnujeme celou bonusovou epizodu. Tentokrát nám jich došlo pravděpodobně rekordní množství, čehož si samozřejmě vážíme. A co se v dnešní epizodě dozvíš? Třeba to, jak může vztah zabít lež, nevyřešená minulost nebo prdění. Ano, i takové příběhy nám přišly.

Pohodlně se proto usaď a užij si nový bonusový díl. A pokud ti náhodou unikla úterní epizoda, můžeš to napravit zde. Přejeme příjemný poslech!  

Domů
Sdílet
Diskuse