Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2020 21:09
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Rest šokoval fanoušky na koncertě. Rytmuse okradli dva rapeři

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pusť si nový díl Freshnews.

Je tu další středa, což znamená, že pro tebe máme další díl našich pravidelných Freshnews, v nichž přinášíme souhrn nejzajímavějších novinek z několika posledních dní. Dnešní epizodou tě provede naše moderátorka Kateř a na tebe už jako obvykle čeká porce čerstvých aktualit. 

Doporučeno
V úterý odjel první vlak do Chorvatska, někteří si sbalili více roušek než ponožek V úterý odjel první vlak do Chorvatska, někteří si sbalili více roušek než ponožek 1. července 2020 10:51

V novém díle se dozvíš o nové rapové výzvě #NoTuneChallenge. Opět jde o nahrání 16 barů, zapojil se do ní například už i Separ a zatím asi nejlépe výzvu splnil Rest, který rap bez efektů nadělil fanouškům přímo živě na pódiu

Ze světa rapu se věnujeme také novému klipu, ve kterém Paulie Garand a Pil C společně přepadnou Rytmuse, přilepí ho k podlaze a následně mu ukradnou sbírku drahých obrazů. Pokud jsi velmi kreativní video ještě neviděl, doporučujeme to napravit.

Dále jsme ti přinesli také rozhovor se známým šéfkuchařem a porotcem soutěže Master Chef Přemkem Forejtem, který se rozpovídal o tom, jaké sneakers nosí v restauraci nebo o hejtu soutěžící Palvíny. Přejeme příjemnou podívanou.

Domů
Sdílet
Diskuse