Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. července 2020 11:11
Čas čtení 1:11
Vojtěch Vanda

Stein27 ti v novém videu k písni Hotel vysvětlí, jaké to je s ním prožít jednu nezávaznou noc

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Vášeň, holka a hotel. Nic víc.

„Cítím, jak nás nic nečeká další den. Tahle noc je film, pojď si splnit svoje sny,“ vysvětluje a zároveň láká na realitu nocí každého úspěšného rapového interpreta Stein27 z Rychlých kluků. Opatření proti koronaviru se na nějakou dobu vytratila, což umožňuje i domácím hvězdám se vrátit do svých předchozích rozjívených životů, k nimž samozřejmě patří i takové rychlé sbližování trvající zhruba od začátku afterparty do odjezdu z Hotelu.

Doporučeno
Robin Zoot není influencer a žije western. Člen labelu Milion Plus vydává dvojklip na tracky Pouzar a Proto Robin Zoot není influencer a žije western. Člen labelu Milion Plus vydává dvojklip na tracky Pouzar a Proto 15. července 2020 8:38

Oslava ženského těla, vášně a ranních výčitek je i samotné video singlu Hotel už klasicky z dílny Dominika Křenka. Stein se „míchá v posteli jak Gin & Tonic“ s neznámou kráskou v černém spodním prádle, z jejíhož těla si sledující povšimne hlavně zadní části. Raper se nebojí na kameru ocenit její vnady dokonce letmým polibkem.

Domů
Sdílet
Diskuse