Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2020 8:05
Čas čtení 0:45
Antonín Havlík

Freshnews: Majk Spirit i Nicki Minaj čekají dítě. Supercrooo vydává LP

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Další příval novinek z Česka i zahraničí, z kultury i společnosti.

Je středa. Co to znamená? No další Freshnews, přece. Co se v nich dozvíš? Jako obvykle plno nových a osvěžujících informací, o kterých jsme psali na REFRESHERu a které se udály za uplynulé dny. Pojďme se podívat, co pro tebe máme připravené v tomhle díle, který uvádí náš moderátor Martin.

Majk Spirit čeká se svou snoubenkou dítě. Na Instagramu to oficiálně potvrdil samotný Speezy, který k fotografii napsal: „Dovolte mi představit vám rodinu Dušiček“. Pogratulovat mu k tomuto štěstí stačili už Rytmus, Separ, Sajfa nebo Explo. 

Doporučeno
Komu dal Stein27 facku? Apple rozdává svým uživatelům 500 milionů dolarů Komu dal Stein27 facku? Apple rozdává svým uživatelům 500 milionů dolarů 15. července 2020 20:13

U těhotenství zůstaneme. Dítě totiž čeká i zpěvačka Nicki Minaj, která je ve svých 37 letech poprvé těhotná. Stejně jako její slovenský kolega, to i ona oficiálně přiznala na Instagramu, kam přidala fotku ve spodním prádle s těhotenským břichem a hashtagem #Preggers – těhotná.

U hudebníků zůstaneme. Supercrooo totiž odhalili, že jejich legendární album z roku 2004 – Toxic Funk – přijde na vinyl. „Můžu s jistotou prozradit následující: bude to sběratelská double vinyl verze, možná i číslovaná, se všemi lyrics,“ poodhalil pro REFRESHER Hugo Toxxx. Vyjde ještě tento rok a předprodej započne již brzy. Ještě více zpráv se dozvíš v nových Freshnews, takže je okamžitě zapínej.

Domů
Sdílet
Diskuse