Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2020 20:13
Čas čtení 0:44
Ondřej Jarůšek

Komu dal Stein27 facku? Apple rozdává svým uživatelům 500 milionů dolarů

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pusť si nový díl Freshnews.

Máme pro tebe další díl Freshnews a na tebe stejně jako každý týden čeká porce zajímavých novinek, který se udály v posledních dnech. Těmi tě tentokrát provede náš moderátor Krištof, který si připravil zprávy ze světa rapu, technologií či vědy.

Začneme hudbou. Včera spatřil světlo světa nový dvojklip Robina Zoota ke skladkám Pouzar a Proto. Popisuje například to, jak v sedmnácti letech odešel z domova, svou nejnovější desku označuje za album roku a zmiňuje také svého zemřelého kolegu a kamaráda Jackpota Danielse. 

Doporučeno
Majk Spirit si s námi promluvil o novém albu, Tekashim a taky o drogách v rapu (Rozhovor) Majk Spirit si s námi promluvil o novém albu, Tekashim a taky o drogách v rapu (Rozhovor) 12. července 2020 16:43

S novým klipem přišel i Stein27, který posluchače zavede na hotel, kde po svých shows prožívá chvilky vášně. Uslyšíš například to, jak dostaneš facku místo lásky. Doprovodný vizuál má relativně jednoduchý námět, zpracování je však nadmíru povedené. Ostatně posuď sám

Domů
Sdílet
Diskuse