Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2020 17:58
Čas čtení 0:33
Tina Hamarova

Včera na túře, dnes na tříkolce. Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová pokračuje v akční dovolené

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kdo ví, jestli jí ochranka stíhala.

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová pokračuje ve své dovolené po Slovensku, ze které každý den zveřejňuje na sociální sítě milé fotografie. Zatímco v sobotu „rozbila internet“ zamilovanou fotkou se svým novým přítelem Jurajem Rizmanem, v neděli zveřejnila akční fotku na tříkolce. 

„Náš rodinný dovolenkový víkend ve Vysokých Tatrách pokračoval výletem ke Skalnatému plesu a na Lomnický štít. Výhled byl trochu zastřený oblaky, ale potkala jsem tam skvělé odborníky z SHMÚ a z Astronomického ústavu SAV. Podělili se s námi o velmi zajímavé informace o sledování počasí, změně klimatu či erupcích na Slunci. Část cesty jsme se svezli na tříkolkách,” napsala na Facebook Zuzana Čaputová.

Doporučeno
Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová ukazuje přítele na fotkách z divadla či Vysokých Tater Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová ukazuje přítele na fotkách z divadla či Vysokých Tater 25. července 2020 19:06

Dovolenou po Slovensku absolvuje prezidentka se svými dvěma dcerami, zmiňovaným partnerům Jurajem Rizmanem a dalšími přáteli. 

Kromě nové lásky zaujal lidi na Facebooku i nový střih Čaputové mladší dcery Emmy, která vsadila na rozcuchaný krátký „pixie“ účes.

Domů
Sdílet
Diskuse