Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2020 15:12
Čas čtení 0:54
Ondřej Jarůšek

Na hlavním nádraží v Praze se v neděli zastavil provoz vlaků, hasiči také vyráželi k požáru

NEWS
Uložit Uložené

Další komplikace na železnicích.

V neděli po poledni došlo na v Praze na hlavním nádraží k poruše trakčního vedení, kvůli které musel být zastaven provoz vlaků. Na místě jsou aktuálně technici, kteří situaci řeší. Server iRozhlas uvádí, že nádraží je v tuto chvíli bez proudu.

Podle předběžných odhadů by se provoz vlaků mohl obnovit po páté hodině odpoledne, to se ale může změnit. Výpadek se dotkl několika desítek spojů.

Doporučeno
U Prahy se samovolně rozjelo 32 nákladních vagónů, které pak narazily do osobního auta. Dva lidé byli odvezeni do nemocnice U Prahy se samovolně rozjelo 32 nákladních vagónů, které pak narazily do osobního auta. Dva lidé byli odvezeni do nemocnice 14. srpna 2020 14:54

Dopravu navíc v neděli zkomplikoval také požár napájecí stanice na trati mezi Smíchovem a Radotínem. Pražští hasiči na místě zasahovali v dýchací technice, později na svém twitterovém účtu uvedli, že plameny se podařilo uhasit.

 

Komplikace na českých železnicích se v poslední době hojně diskutovaným tématem. Mohly za to zejména časté nehody. Kupříkladu před pár dny se u Prahy samovolně rozjelo 32 nákladních vagónů, které pak narazily do osobního auta. Den předtím zase u Brna vykolejil rychlík.

Domů
Sdílet
Diskuse