Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2020 11:13
Čas čtení 0:37
Ondřej Jarůšek

Love is on the air: Kdy je vhodné odejít od rodičů a najít si vlastní bydlení?

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Pusť si nový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Naši moderátoři doktorka Nikita a docent Zach si na zasloužené dovolené odpočinuli a po krátké přestávce se nyní plní sil vrací s dalším dílem vztahového podcastu Love is on the air, který má pořadové číslo 20. Tentokrát přišlo na řadu téma soužití s rodiči a kdy je vhodné najít si vlastní bydlení.

Doporučeno
Erotické hračky, sprostá slova nebo prádlo s podvazky. I takto se můžeš v sexu vyhnout stereotypu Erotické hračky, sprostá slova nebo prádlo s podvazky. I takto se můžeš v sexu vyhnout stereotypu 17. června 2020 8:33

Podle statistik se toto téma týká 38 procent mužů v České republice. Naši moderátoři se tak během necelých 50 minut podělí o vlastní zkušenosti či názory a zároveň se dočkáš i několika cenných rad, které ti ve vztahu mohou přijít vhod. Tak poslouchej a uč se.

Více už se ale dozvíš v samotném podcastu, kde na tebe jako tradičně čeká nejen zajímavé povídání, ale i porce humoru. Už brzy se navíc můžeš těšit na bonusový díl, kde dáme prostor našim posluchačům a posluchačkám, aby se s ostatními podělili o vlastní názory a příběhy. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse