Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. srpna 2020 18:49
Čas čtení 0:51
Dominik Vetrák

Ben Affleck se vrátí jako Batman! Roli si zopakuje ve filmu The Flash

FILMY A SERIÁLY BEN AFFLECK
Uložit Uložené

Sólovka The Flash dorazí do kin v červnu 2022.

V sobotu se koná DC Fandome, během kterého uvidíme první záběry z Batmana, nové trailery, oznámení her a další překvapení. Nepochybně půjde o skvělý den plný velkých novinek.

Jako předkrm jsme dostali teaser na trailer pro Snyderovu verzi Justice League, artwork a logo pro Batmana od Matta Reevese, no a nakonec i dalšího Batmana pro sólový film The Flash s Ezrem Millerem.

Ben Affleck sa vráti ako Batman! Rolu si zopakuje v sólovke Flasha, kde si Batmana znova zahrá aj Michael Keaton z Burtonových filmov
Zdroj: Warner Bros.

Čteš správně, ve Flashovi se objeví nejen Batman v podání Michaela Keatona, ale zároveň ho ztvární i Ben Affleck. Herec, který s rolí před pár lety nadobro skončil, se k ní tak vrací. Prozradil to samotný režisér snímku Andy Muschietti (It a It 2) v rozhovoru pro Vanity Fair.

Film bude inspirovaný komiksem Flashpoint, v němž jistý záporák změní časovou rovinu a tím pádem celý svět. Všimne si toho jen Barry Allen aka Flash, který se vydá do minulosti a změní tím další věci. Díky tomu uvidíme i Keatonova Batmana, který má mít v ději významnou roli.

„Batfleck“ má být součástí snímku hlavně na jeho začátku, když bude Flashův svět ještě nezměněný a bude se setkávat s klasickými postavami z DCEU tak, jak je známe z předešlých filmů. Nyní už jen doufat, že si nějaké to cameo střihne i Christian Bale z Batmana od Christophera Nolana. Premiéra Flashe je naplánována na červen 2022.

Ben Affleck sa vráti ako Batman! Rolu si zopakuje v sólovke Flasha, kde si Batmana znova zahrá aj Michael Keaton z Burtonových filmov
Zdroj: Warner Bros.
Domů
Sdílet
Diskuse