Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2020 16:57
Čas čtení 0:56
Daniel Kopejska

Prymula má nový koníček: Perlí na Twitteru

OSOBNOSTI ADAM VOJTĚCH PAVEL NOVOTNÝ TWITTER
Uložit Uložené

Roman Prymula již proti pandemii bojuje i na Twitteru, který mu byl založen 25. září. Hned pod prvním tweetem komentoval pravidla sexu v karanténě a nyní baví lidi na sociální síti dál.

Dne 21. září byl Roman Prymula jmenován novým ministrem zdravotnictví. Už 4 dny po nástupu do funkce mu byl založen nový účet, kde oznamuje nová opatření a informuje občany o probíhající pandemii v Česku.

Hned v prvním tweetu radil lidem, aby využili deštivého počasí a zůstali na prodloužený víkend doma s knížkou a rodinou. Zároveň zmínil, že si Twitter nezaložil sám, ale byl mu založen kolegy. Nyní má jeho účet přes 10 tisíc sledujících.

Doporučeno
Prymula: Nouzový stav začne platit od pondělí Prymula: Nouzový stav začne platit od pondělí 29. září 2020 14:38

Pod prvním příspěvkem se po chvilce začaly množit komentáře. Jeden z uživatelů se s nadsázkou ptal „a sex, můžeme?“ Na což Prymula odpověděl: „Tyto aktivity jsou povoleny, ale pouze s prověřeným partnerem.“ Odpověď zvedla vlnu pobavených reakcí. Roman Prymula vystupuje v rozhovorech velmi seriózně, není tak divu, že byla zpochybňována pravost tohoto profilu

Domů
Sdílet
Diskuse