Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2020 13:16
Čas čtení 0:57
Dominik Vetrák

Ve Spider-Manovi 3 uvidíme Electra. Zahraje si ho opět Jamie Foxx

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Jamie Foxx si zopakuje svou roli záporáka z Amazing Spider-Man 2.

Tak toto nečekal nikdo. The Hollywood Reporter přichází se zprávou, že Jamie Foxx si zopakuje svou roli Electra z komiksovky The Amazing Spider-Man 2 od režiséra Marca Webba. Šlo o poslední Spideyho film s Andrewem Garfieldem v hlavní roli předtím, než Sony začalo půjčovat postavu Spider-Mana Marvelu. Následně se role přeobsadila a novým Spideym se stal Tom Holland.

Postavy ze světa Amazing Spider-Mana tedy přestaly existovat, podobně jako to bylo s filmy od DC, kdy se střídali Superman a Batman v různých světech. I v DC však plánují v sólovém filmu s Flashem cestovat v čase a v dimenzích.

Doporučeno
Ben Affleck se vrátí jako Batman! Roli si zopakuje ve filmu The Flash Ben Affleck se vrátí jako Batman! Roli si zopakuje ve filmu The Flash 21. srpna 2020 18:49

Díky tomu se Flash setká s Batmanem v podání Michaela Keatona, který postavu ztvárnil ve dvou filmech od režiséra Tima Burtona ještě před 30 lety.

Marvel plánuje otevřít Multiverse v nadcházejícím filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness, který se podle herce Benedicta Cumberbatche (Doctor Strange) začne natáčet ještě tento měsíc. Zdá se, že film bude mít obrovské následky na celý Marvel Cinematic Universe (MCU). Filmové vesmíry se propojí, a tak se zřejmě do MCU dostane i Electro z jiného Spideyho světa.

Z představy Multiversu jsme rozhodně nadšení, akorát bychom byli mnohem raději, kdyby se například na scéně objevil Tobey Maguire společně s Andrewem Garfieldem, abychom si užili všechny Spider-Many pohromadě.

Pravdou je, že Electro nás ve filmu s Garfieldem neohromil. Na další informace si budeme muset počkat, ale zdá se, že Marvel plánuje MCU oživit opravdu zajímavým způsobem.

Domů
Sdílet
Diskuse