Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2020 11:21
Čas čtení 1:54
Daniel Kopejska

Česko porazilo v Lize národů Izrael, v infarktovém konci udržela reprezentace vedení 2:1

NEWS ČESKO IZRAEL
Uložit Uložené

Reprezentace si z Izraele po nepřesvědčivém výkonu přivezla tři body, hráči si tak zvedli sebevědomí před zápasem se Skotskem.

Výjezd českého národního týmu do izraelské Haify doprovázeli už před zápasem komplikace, spojené s opatřeními proti koronaviru. Z nominace vypadlo pět hráčů, do Izraele Češi cestovali ve dvou skupinách. Druhá skupina vůbec nestihla trénink a přiletěla až v den zápasu, hráči pak celý den čekali v postelích, jestli se bude, nebo nebude hrát.

Předzápasového tréninku se zúčastnilo pouze devět hráčů. Trenér Šilhavý po zápase chválil hráče, že složitou situaci zvládli a vezou do Prahy tři body za výhru.

Doporučeno
Nejzajímavější fotbalové přestupy letního přestupového období Nejzajímavější fotbalové přestupy letního přestupového období 6. října 2020 15:19

Zápas se nesl v duchu dobré kondiční připravenosti obou stran, první poločas přinesl málo momentu k pozdvižení. Tím nejzajímavějším byl nepochybně vlastní gól Izraelců. Gólman domácích si vůbec nezastavil zpětnou přihrávku od jednoho z vlastních a Češi se tak dostali na venkovní půdě do vedení 1:0.

Domů
Sdílet
Diskuse