Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2020 16:30
Čas čtení 2:13
Tereza Šnajdrová

Tvoje tvář má známý hlas: Kontroverzní díl, ve kterém Pazderkovou urazil sexismus poroty a došlo i na body shaming

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Televize Nova v sobotu večer odvysílala další díl oblíbené pěvecké show Tvoje tvář má známý hlas. Porota měla sexistické narážky, což nenechalo chladnou porotkyni Ivu Pazderkovou a Martin Schreiner se stal terčem body shamingu.

Začátkem září začala televize Nova vysílat již sedmou sérii české verze pěvecké reality show Tvoje tvář má známý hlas, která je založená na formátu pořadu Your Face Sounds Familiar. Známé osobnosti v ní mají za úkol pomocí nejrůznějších převleků napodobit tuzemské i zahraniční pěvecké legendy a také pobavit publikum.

Letos, stejně jako tomu bylo v letech minulých, v zábavné show vystupuje mnoho zajímavých účinkujících, včetně České Miss World 2015 Andrey Kalousové, nadějného zpěváka kapely Lake Malawi Alberta Černého a účastníka soutěže SuperStar Martina Schreinera.

Doporučeno
Tvoje tvář má známý hlas: Bára Basiková vdechla život Karlu Gottovi a kvůli koronaviru se rozplakala Tvoje tvář má známý hlas: Bára Basiková vdechla život Karlu Gottovi a kvůli koronaviru se rozplakala 26. října 2020 12:29

Cítím se jako debil,“ znělo z úst Alberta Černého

Oblíbený český zpěvák z kapely Lake Malawi se v sobotu večer proměnil v Ivana Mládka a spolu s Patricií Pagáčovou vyrazili do Prachovských skal. Svým vystoupením sice náramně pobavil porotu i diváky, on sám však spokojený nebyl. Ačkoliv je Ivan Mládek nejúspěšnější český hudební humorista, Albert si v jeho roli připadal velmi hloupě a hned několikrát během vysílání zaznělo, že se doslova cítí jako debil. Otvírák devátého dílu se i přes to setkal s úspěchem, a to především díky krásnému a čistému zpěvu Alberta Černého.

Domů
Sdílet
Diskuse