Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. listopadu 2020 15:42
Čas čtení 1:14
Tereza Šnajdrová

Novotný reaguje na projekt Dejdara: Teď mě poslouchej Dejdare, ty věčná, pokrytecká p**o

NEWS PAVEL NOVOTNÝ
Uložit Uložené

O webu, který prodával video přání mnoha českých známých osobností jsme tě informovali už včera. Ukázalo se, že jeho majitel je Martin Dejdar a po svém odhalení se prudce obul do Nikol Štíbrové.

Včera jsem zveřejnili článek, ve kterém jsme tě informovali o projektu Wish4you, který údajně sdružuje hned několik známých českých osobností. Jejich fanoušci si za poplatek 1 500 korun údajně mohli nechat zaslat hlasovou nahrávku přání k jakékoliv příležitosti, nebo za 2 500 korun video. Ukázalo se, že za projektem stojí Martin Dejdar, který si svým chováním velmi zavařil u starosty Řeporyjí Pavla Novotného.

Doporučeno
Přání od celebrit za 2 500 korun? Čeští influenceři naštvaně reagují na projekt Martina Dejdara Přání od celebrit za 2 500 korun? Čeští influenceři naštvaně reagují na projekt Martina Dejdara 4. listopadu 2020 15:21

Nikol Štíbrová včera na svém Instagramu naštvaně reagovala na herce Martina Dejdara, který za stránkou Wish4you stojí. Ten pak celý web i Instagram nového projektu smazal a osočil se na Štíbrovou. „Navíc když lidé jako například Nikola Štíbrová a jí podobná stvoření, mají tu odvahu mě i ostatní skutečné osobnosti, které desítky let tvrdě pracují, veřejně zostuzovat a urážet, nemá smysl o něco se snažit,“ uvedl ve svém vyjádření na sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse