Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2020 16:51
Čas čtení 0:44
Ondřej Jarůšek

Stein27: Dělám homo sra*ky, ale pořád je to signature zvuk (Rozhovor)

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Přinášíme ti rozhovor se Steinem27.

Každý fanoušek Steina27 jistě dobře ví, že raper před pár týdny vydal své debutové album s názvem Teorie pádu. A právě také o tomto projektu jsme si s jeho autorem popovídali v našem novém rozhovoru. Náš moderátor Maty dorazil do brněnského studia Rychlých kluků, kde Steina27 důkladně vyzpovídal, no a co všechno nám tento mladý a úspěšný raper prozradil, zjistíš ve výše přiloženém videu. 

Řeč pochopitelně přišla i na aktuální situaci v České republice, v níž se kvůli pandemii nového typu koronaviru takřka zastavil život. To platí právě i pro umělce, kteří nemohou koncertovat, a zřejmě ještě nějakou dobu potrvá, než se vše vrátí zpět do starých kolejí. Probrali jsme ale taky Steinovu práci ve fabrice, jeho názor na současnou rapovou scénu a v neposlední řadě také youtuberku Sugar Denny.

Doporučeno
Před poslední zpovědnicí ve finále mě prosili, abych už řekl, že chci vyhrát, říká vítěz soutěže MasterChef Roman (Rozhovor) Před poslední zpovědnicí ve finále mě prosili, abych už řekl, že chci vyhrát, říká vítěz soutěže MasterChef Roman (Rozhovor) 6. listopadu 2020 17:03

Celý rozhovor si navíc můžeš pustit i jako podcast v nesestříhané verzi, v níž se oproti videu dozvíš ještě pár zajímavostí navíc. Zavítej proto na náš kanál na Spotify, kde si můžeš dále pustit například rozhovor s producentem NobodyListenem, Maniakem, Majkem Spiritem nebo třeba také s youtuberem Michalem Šoporem.

Odebírej nás na Spotify

Domů
Sdílet
Diskuse