Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. listopadu 2020 16:22
Čas čtení 0:35
Tereza Šnajdrová

VIDEO: Divoká honička v Praze. Policisté použili zbraň i zastavovací pás

NEWS
Uložit Uložené

Policie byla nucena použít zastavovací pás a služební zbraně.

Ve čtvrtek odpoledne se pražskými ulicemi proháněl řidič, který svou nebezpečnou jízdou ohrožoval účastníky silničního provozu a ujížděl vysokou rychlostí i před policií. Ta na svém Twitteru informovala o tom, že k zastavení nebezpečného řidiče musela použít také zastavovací pás a služební zbraně.

Doporučeno
Změny ve školství: 25. listopadu se do lavic vrátí poslední ročníky středních škol Změny ve školství: 25. listopadu se do lavic vrátí poslední ročníky středních škol 19. listopadu 2020 14:48
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Streetpeopleofprague (@streetpeopleofprague)

Pražští policisté pronásledovali ujíždějící vozidlo. K zastavení řidiče, který ujížděl vysokou rychlostí a svojí nebezpečnou jízdou ohrožoval účastníky silničního provozu, policisté použili zastavovací pás a služební zbraň,“ stojí na Twitteru PČR.

Pronásledování vozidla skončilo ve chvíli, kdy řidič pod vlivem psychotropních látek naboural do policejního vozu. Ihned byl polapen a převezen na policejní služebnu, kde bude probíhat další vyšetřování jeho nebezpečného činu.

Domů
Sdílet
Diskuse