Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2020 8:10
Čas čtení 1:26
Adam Smeták

Na ilegální gay party v Bruselu byl i český poslanec, tvrdí RTL

NEWS
Uložit Uložené

Podle belgické televizní stanice se do orgií, kvůli nimž rezignoval europoslanec József Szájer, zúčastnil i český poslanec.

Minulý víkend zakročila policie v Bruselu proti ilegálně pořádanému gay večírku. Navzdory koronavirovým opatřením se v prvním patře budovy v centru Bruselu sešlo 25 osob, které si užívaly gangbang orgie. Mezi nimi se necházel i europoslanec József Szájer z maďarské konzervativní vládní strany. Podle belgického serveru RTL se kromě něj na party nacházel i český politik. Konkrétně jej web nejmenoval. 

Případ Józsefa Szájera byl médii veřejně propíraný. Jeden ze zakladatelů maďarské vládní strany totiž mimo jiného nechal do maďarské ústavy zapsat, že manželství je výhradně svazek muže a ženy. Na svoji funkci v Evropském parlamentu poté, co vyšel najevo jeho divoký úprk z party po okapu, rezignoval.

Doporučeno
Na zakázané gangbang gay party v Bruselu byl i maďarský poslanec konzervativní strany. Před policisty utíkal oknem Na zakázané gangbang gay party v Bruselu byl i maďarský poslanec konzervativní strany. Před policisty utíkal oknem 1. prosince 2020 20:17
Domů
Sdílet
Diskuse