Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2020 v 9:57
Čas čtení 0:42
Tereza Šnajdrová

Policista David Kremeň se stal Mužem roku 2020

NEWS SOUTĚŽ
Uložit Uložené

Povídej se, jak vypadá nejhezčí Muž roku 2020.

Do letošního 21. ročníku soutěže o titul Muže roku 2020 se přihlásilo 948 uchazečů, z nichž porota vybrala 12 finalistů ve věku od 22 do 29 let. Vítězem se pak stal policista David Kremeň z Miroslavi na Znojemsku, na druhém místě skončil pětadvacetiletý technik David Strnad a třetí příčku obsadil fitness trenér Kryštof Novák z Rumburku na Děčínsku. 

Doporučeno
Do druhé řady se rozhodně nepřihlásím. Už nemám důvod, říká František ze Svatby na první pohled (Rozhovor) Do druhé řady se rozhodně nepřihlásím. Už nemám důvod, říká František ze Svatby na první pohled (Rozhovor) 16. prosince 2020 v 21:40

„Velitel a kolegové v práci mě hodně podporovali a vlastně to byli oni, kdo mě do soutěže vyhecoval. Dojmy budu dlouho vstřebávat, ale je mi jasné, že se hned vrátím ke své práci policisty,“ okomentoval své vítězství nový Muž roku Kremeň.

Finále soutěže se již tradičně odehrálo v divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě, kvůli koronaviru na něm však chyběli diváci. Každý z finalistů, ale i moderátoři a porota, museli být ještě před vstupem do divadla otestováni na covid-19 a i uvnitř se dodržovaly přísné hygienické podmínky.

Přenos finálového večera, na němž se účastníci představili například při přehlídkách ve spodním prádle, v plavkách, ve společenských oblecích či v rozhovoru se známou osobností, byl vysílán na internetových portálech soutěže. Muž roku 2020 nyní poletí zastupovat Česko na světovou soutěž Mister Supranational

Policista David Kremeň se stal Mužem roku 2020
Zdroj: facebook.com/muzroku/
Domů
Sdílet
Diskuse