Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
20. prosince 2020 20:05
Čas čtení 0:44
Richard Balog

Leni Klum jde v modelingových stopách své matky Heidi. Mají společnou fotku v novoročním Vogue Germany

Leni Klum jde v modelingových stopách své matky Heidi. Mají společnou fotku v novoročním Vogue Germany
Zdroj: Vogue Germany
MÓDA
Uložit Uložené

16letá dcera jedné z nejznámějších topmodelek posledních dekád má za sebou debutové focení a jednotlivé záběry naznačují, že Leni čeká hvězdná kariéra.

Heidi Klum si velmi přísně střeží své soukromí a nejbližší rodinu. Od paparazzi fotografů a médií žádá, aby rozmazávali obličeje jejích dětí. Toto už ale neplatí pro její nejstarší dceru Leni. S oslavou 16. narozenin totiž začíná kariéru modelky, a to rovnou na titulní stránce Vogue Germany po boku slavné matky, jíž je věrnou kopií.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by VOGUE Germany (@voguegermany)

Doporučeno
Veronica Biasiol: Asi jsem se měla narodit jako chlap. Chlapy většinou za vyjadřování se k prsům nikdo nekritizuje (Rozhovor) Veronica Biasiol: Asi jsem se měla narodit jako chlap. Chlapy většinou za vyjadřování se k prsům nikdo nekritizuje (Rozhovor) 19. prosince 2020 11:22

Leni Klum má modeling jednoduše v genech a série záběrů od Chrise Collsa je toho jasným důkazem. Podle slov Heidi pro Vogue je právě 16 let ideální věk pro start modelingové kariéry, protože člověk získává možnost řídit automobil, založit si oficiálně účet na Instagramu či ukázat celému světu svou tvář. 

Teenagerka si debut před objektivy fotoaparátů užila a v modelech z dílen módního domu Versace vypadá skvěle, což platí i o 47leté Heidi, která pravděpodobně našla svou následovnici. Vše totiž nasvědčuje tomu, že Leni uvidíme už příští rok nejen na stránkách známých magazínů, ale také na přehlídkovém mole.

Domů
Sdílet
Diskuse