Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. ledna 2021 15:04
Čas čtení 0:41
Vojtěch Vanda

Daniela Písařovicová je novou moderátorkou DVTV

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Duo Drtinová-Veselovský představilo novou moderátorku v pátek.

Internetová televize DVTV bude mít novou moderátorku. V pátek na sociálních sítí představily hlavní postavy média Daniela Drtinová a Martin Veselovský Danielu Písařovicovou, která do DVTV nastoupí po dlouholeté práci pro Českou televizi. Na obrazovkách ji začnou diváci vídat  od května.

Doporučeno
Emma Smetana je těhotná. Radostnou novinu oznámila na Instagramu Emma Smetana je těhotná. Radostnou novinu oznámila na Instagramu 15. listopadu 2020 16:54

„Nový rok, nové výzvy i nové začátky… A jeden takový nový start v DVTV vám dnes konečně můžeme představit. Čeká nás náročné období a my chceme být připraveni,“ uvedla televize  video, v němž Písařovicovou představila. Od diváků v komentářích nová posila dostala velice pozitivní reakce.

„Sleduji vás prakticky od vašich začátků, moc se mi líbí jaké rozhovory děláte a hlavně jak je děláte. Doufám, že vám to nepokazím,“ vyjádřila se ke svým budoucím kolegům v představovacím videu bývalá moderátorka hlavní zpravodajské relace České televize.

Její původně ohlášená delší dovolená se tak patřičně zkrátí. Po šestnáctiletém angažmá ve veřejnoprávní televizi si tak oddychne pouze 4 měsíce. V květnu se tak u rozhovorového stolu bude střídat s Veselovským a Drtinovou. Posila do televize přišla pravděpodobně kvůli těhotenství Emmy Smetany, která chystaný příchod svého druhého dítěte ohlásila v listopadu.

Domů
Sdílet
Diskuse