Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2020 16:54
Čas čtení 0:23
Ondřej Jarůšek

Emma Smetana je těhotná. Radostnou novinu oznámila na Instagramu

OSOBNOSTI EMMA SMETANA
Uložit Uložené

Známá moderátorka a zpěvačka bude mít další dítě.

Známá moderátorka a zpěvačka Emma Smetana se se svými fanoušky podělila o radostnou novinu. Se svým dlouholetým partnerem Jordanem Hajem totiž čeká další dítě. Pár už má společně malou dceru Lennonku. 

„Na této fotce jsou čtyři lidé,“ napsala Emma Smetana ke společné fotografii s Jordanem a Lennonkou. Fanoušci pod příspěvkem v komentářích zahrnuli úspěšnou muzikantku vřelými slovy a celé rodině gratulují

„Krásný způsob oznámení,“ píše jeden z uživatelů. „Tak to máme tady 2v1 mnohonásobnou radost. Obrovská gratulace a radujeme se s vámi,“ napsala pod příspěvek známá modelka Veronika Kašáková, která je také těhotná.

Doporučeno
Sahám si na ně každý měsíc nebo Dole dobrý. Občas mi chodí od kluků e-maily, že chtějí vyšetřit varlata, říká Vacková (Rozhovor) Sahám si na ně každý měsíc nebo Dole dobrý. Občas mi chodí od kluků e-maily, že chtějí vyšetřit varlata, říká Vacková (Rozhovor) 11. listopadu 2020 13:21
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Emma Smetana (@emmasmetana_music)

Domů
Sdílet
Diskuse