Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. ledna 2021 12:56
Čas čtení 0:53
Dominik Vetrák

Deadpool 3 bude součástí světa Marvelu. Kdy bude premiéra?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Novinky potvrdil šéf Marvelu Kevin Feige.

4 roky po premiéře filmu Deadpool 2 konečně víme, kdy se začne natáčet další díl. Nebýt toho, že Disney koupilo studio Fox, které vlastnilo práva na X-Meny, Deadpoola a ostatní postavy, trojka by zde byla už dávno. Disney a Marvel se však musely rozhodnout, jak s postavami naloží. Zdá se však, že je všechno dohodnuto.

Doporučeno
Recenze: Pieces of a Woman Recenze: Pieces of a Woman 11. ledna 2021 20:22

Šéf Marvelu Kevin Feige si sedl s redaktorem Collideru a prozradil mnohé zajímavé věci. V první řadě se mohou fanoušci přestat bát o to, jaký film to vlastně bude. Feige potvrdil, že půjde o rating R, takže mládeži nepřístupný film. Jak to bude v rámci MCU (Marvel Cinematic Universe) fungovat, nikdo neví, protože všechny dosavadní marvelovky byly PG-13 (pro teenagery a starší).

Feige prozradil, že Ryan Reynolds momentálně pomáhá se scénářem, který píší sestry Lizzie Molyneux-Loeglin a Wendy Molyneux. Ty jsou zodpovědné za produkci a scénář úspěšné seriálové, animované komedie Bob’s Burgers. Natáčení má začít nejdříve v roce 2022, takže s premiérou můžeš počítat na rok 2023. Deadpool se zřejmě bude objevovat i v jiných marveláckých filmech či seriálech.

Feige navíc prozradil i další drobnosti. Víme tak, že seriály Loki a Falcon & Winter Soldier mají 6 epizod, které jsou dlouhé zhruba 50 minut. Na druhé straně je WandaVision. První 3 části nejsou delší než 30 minut s tím, že ty další už budou delší. She-Hulk bude zase komediální série s epizodami dlouhými 10 až 30 minut.

Domů
Sdílet
Diskuse