Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2021 10:23
Čas čtení 1:04
Vojtěch Vanda

V nemocnici v Praze se údajně očkovali i kolemjdoucí, aby vakcína nepřišla vniveč

NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Podle zjištění deníku Právo se ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze museli očkovat i kolemjdoucí, aby se rozmrazené vakcíny nemusely vyhodit.

Vakcíny připravené k očkování, ale žádný další pacient, který by, podle nařízení vlády, měl být očkován jako první. Podle zjištění deníku Právo se tak Všeobecná fakultní nemocnice v Praze ve čtvrtek rozhodla naočkovat i lidi takzvaně „z ulice“, aby nepřišly vniveč připravené dávky vakcíny. Jinak by se prý musely vyhodit

Doporučeno
Česko spustilo registrace k očkování proti covidu-19. Přetížený web zkolaboval Česko spustilo registrace k očkování proti covidu-19. Přetížený web zkolaboval 15. ledna 2021 8:01

Deník Právo podle serveru Novinky.cz obdržel zprávu od jedné ženy, která tak byla včera očkována. Prý jí o možnosti řekla kamarádka po telefonu, tak si v nemocnici akorát vystála řadu a prokázala se kartičkou pojištěnce.

Domů
Sdílet
Diskuse