Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2021 17:30
Čas čtení 0:42
Tereza Šnajdrová

Libor Bouček bude otcem, s manželkou čekají první dítě

NEWS
Uložit Uložené

Radostnou informaci manželé oznámili prostřednictvím fotky od Alžběty Jungrové.

Oblíbený český moderátor Libor Bouček na sociálních sítích oznámil, že spolu s manželkou Gabrielou čekají rodinu. Ku příležitosti oznamu prvního potomka použili fotografii Alžběty Jungrové a moderátor přihodil i několik dojemných slov obdivujících jeho ženu.

Doporučeno
O sexu by se měly děti učit už odmala. Čím dřív, tím líp, říká Johanna Nejedlová O sexu by se měly děti učit už odmala. Čím dřív, tím líp, říká Johanna Nejedlová 21. ledna 2021 7:00

Tohle chci napsat jako nejupřímnější vyjádření obdivu a fascinace. Mojí Ženě. V životě se obklopujeme plány a sny. Říkáme si, jak precizně využít čas nám daný. Jak potěšit vlastní ego významnou či malichernou aktivitou. My muži leckdy potěšení nacházíme v rozhodnutí. Či rozhodování. Rosteme. S časem. Věkem. Zkušeností. Rosteme méně osobnostně, více sebevědomě. Poslední měsíce nerostu. Jen fascinovaně sleduji dar. A de facto jeho nejčistší definici. Nedá se koupit, vymodlit, ukrást ani sehnat pod rukou. Dar, který nemá žádný muž pod kontrolou. Dar, před kterým jsme my muži zcela bezmocní. Dar, který je oslavou ženy a důkazem jejího kouzla a síly. A možná i nadřazenosti,“ napsal na Instagramu.

Domů
Sdílet
Diskuse