Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2021 16:31
Čas čtení 0:42
Vojtěch Vanda

1 003 657. Tolik lidí se v Česku už nakazilo koronavirem

NEWS ČESKO KORONAVIRUS
Uložit Uložené

V únoru jsme překročili milion nakažených.

Česká republika si prošla dalším milníkem. Ke 3. únoru jsme zaznamenali 1 003 657 pozitivních případů koronaviru, což statisticky znamená, že prakticky každý desátý občan této země byl touto nemocí nakažen. 

Doporučeno
Lidl zlevnil respirátory na 10 korun a roušky na 3 koruny. Davové šílenství se zatím nekoná Lidl zlevnil respirátory na 10 korun a roušky na 3 koruny. Davové šílenství se zatím nekoná 3. února 2021 12:46

A zatímco finančně nákladná polní nemocnice končí, růst nově nakažených nezpomaluje. Třeba hned včera, 2. února, přibylo dalších 9 057 nových případů. Co se týká přírůstku nově nakažených, Česká republika se tak umístila hned třetí za Ruskem a Indonésií. Stále také trvá, že je Česko státem, který má jeden z největších celkových přírůstků nakažených na milion obyvatel. Hned za Andorrou, Gibraltarem a Černou Horou. 

Domů
Sdílet
Diskuse