Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2021 19:18
Čas čtení 0:39
Ondřej Jarůšek

Sexuální přátelství, které může skončit znásilněním. Poslechni si příběhy o kamarádství s výhodami

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Bonusová epizoda podcastu Love is on the air je tady.

Odebírej nás na Spotify

Kamarádi s výhodami neboli tzv. fuck buddies. Sex mezi přáteli bez závazků se stal tématem 46. dílu našeho pravidelného podcastu Love is on the air, ve kterém naši moderátoři doktorka Nikita a docent Zach vysvětlili, co si vlastně pod tímto termínem vlastně představit, jak to funguje a jak se vyvarovat tomu, aby se nakonec vybudované přátelství rozpadlo. 

Nyní ale opět přichází řada na vás, naše posluchače a posluchačky. Opět jste nám totiž zaplnili inbox vlastními příběhy na dané téma, a tak jsme ze zaslaných zpráv vybrali ty nejzajímavější historky a právě těm je věnován celý dnešní bonusový díl. Pojďme tedy rovnou na to. 

A co se v nové epizodě dozvíš? Tak třeba o tom, jak se naprosto „nevinná“ masáž může náhle zvrhnout v postelové hrátky. Čeká na tebe ale příběh taky o tom, jak sexuální přátelství může skončit znásilněním. A pokud ti úterní epizoda unikla, pustit si ji můžeš zde. Přejeme příjemný poslech!

Doporučeno
Kamarádi s výhodami aneb sex bez závazků. Co se ale stane, když se zamiluješ? Kamarádi s výhodami aneb sex bez závazků. Co se ale stane, když se zamiluješ? 2. února 2021 20:02
Domů
Sdílet
Diskuse